Kirjaudu sisään Lakeuden EKO

Kirjaudu
sisään

Lakeuden EKO

Ympäristösuunnittelija
Pihla Hasan
050 324 09 63
Tavattavissa ark. 8:00 - 16:00

Liminganraitti 10 C
91900 Liminka
lakeudeneko@liminka.fi

Jätehuoltoviranomainen: viranomaistoiminta, alueen jätehuolto ja kehittäminen, jätehuoltomääräykset, jätetaksa, poikkeamiset jätehuoltomääräyksistä, tapahtumien jätehuoltosuunnitelmat, reklamaatiot, koulutustilaisuudet, ym.

Lakeuden EKO

Kempeleen Jätekuljetus Ky

Avoinna ark. 7:00 - 18:00
08 562 03 10

Ekohaka 7
90440 Kempele
neuvonta@kempeleenjatekuljetus.fi
www.kempeleenjatekuljetus.fi

Operatiivinen toiminta: jätteiden vastaanotto ja käsittely, jäteasemien toiminta, lajitteluohjeet, vaarallisten jätteiden käsittely, yritysjätteet jne. Koulujen/päiväkotien neuvonta ja esittelykäynnit.

Kempeleen Jätekuljetus Ky

Jätteenkuljetusyritykset

Kaikkien kiinteistöjen, sekä vakituisten, että loma-asuntojen on kuuluttava järjestettyyn jätehuoltoon. Lakeuden EKO:n toimialueella on voimassa kiinteistön haltijan järjestämä jätteenkuljetus eli jokaisen kiinteistön tulee tehdä sopimus jätteenkuljetusyritysten kanssa itse. Sopimus tulee tehdä yhdyskuntajätteiden lisäksi myös sako- ja lietekaivolietteiden tyhjennyksistä.

Alueen yrittäjien yhteystiedot ja ohjeet sopimuksen tekemiseen löydät täältä:

Yhteystiedot & Ohjeet
Jätteenkuljetusyritykset

Ota yhteyttä / lähetä palautetta

Miten voimme palvella sinua? Kerro tai kysy, jos jätehuollossa jokin kismittää tai haluat lisää tietoa jätehuollosta. Otamme mielellämme vastaan palautetta ja ideoita esim. jätehuollon palvelujen toimivuudesta, jäteasemien kehittämisestä ja toimintamme parantamisesta. Viestin lisänä kuvia tai muita tiedostoja voitte lähettää osoitteeseen lakeudeneko@liminka.fi.

Huomaa, että RINKI –ekopisteitä koskevat palautteet ja ilmoitukset, esim. täysistä jäteastioista tai paikan epäsiisteydestä, tulee laittaa Suomen Pakkauskierrätys RINKI Oy:lle, osoitteeseen asiakaspalvelu@rinkiin.fi.

Käsittelemme palautteita anonyymisti, ilman henkilötietoja. Halutessasi yhteydenottoa, käytämme yhteystietojasi vain vastauksen lähettämiseen. Tietosuojastamme voitte lukea Limingan kunnan sivuilta. Tietosuojailmoitukseen voitte tutustua täältä.

    Haluan, että olette yhteydessä minuun

     Kunta / alue, jota asia koskee

    Lakeuden EKO