Kirjaudu sisään Lakeuden EKO

Kirjaudu
sisään

Limingan, Muhoksen ja Tyrnävän jäteasemilla lisätään aukioloaikoja, koronavirus tilanteen toimintaan aiheuttamien rajoitteiden vuoksi. Lisäaukioloajoilla halutaan taata kuntalaisten turvallinen ja sujuva asiointi jäteasemilla. Tarvittaessa lisäaukioloaikoja jatketaan/laajennetaan.  

Keväällä risujen/oksien ja haravointijätteen tuojat lisäävät kävijämääriä huomattavasti. Poikkeustilanteessa johtuen ei aikaisemmin käytössä olleita ”miehittämättömiä aukioloaikoja” voida sallia, joten aukioloaikoja laajennetaan miehitettyinä. Jäteasemille voi toimittaa lisäaukioloaikanakin kaikkia normaaleja vastaanotettavia jätejakeita risujen/oksien ja puutarhajätteiden lisäksi. Poikkeuksena Tyrnävän ma aukiolo, jolloin otetaan vastaan ainoastaan risu ja haravointijätteitä!

Lisäaukioloajat otetaan käyttöön eri pisteissä eri aikoina ja ne kestävät toukokuun loppuun asti.

HOX! Toukokuussa alkavat lauantai aukiolot! Kesäajan (1.5. – 31.8.) jäteasemat ovat avoinna, joka toinen lauantai (poikkeus Muhos). Aukioloaika on klo 10.00 – 14.00. Asemat ovat auki seuraavasti; Liminka ja Muhos parillisen viikon lauantaina (alkaen 2.5.) ja Tyrnävä ja Utajärvi parittoman viikkojen lauantaina (alkaen 9.5.).

Lakeuden EKOn jäteasemat sekä Kempeleen lajitteluasema ovat kaikkien alueen kuntalaisten käytössä. Ajantasaiset aukioloajat löytyvät Lakeuden EKOn ja Kempeleen Jätekuljetuksen sivuilta.

HOX! Utajärven kiertävä vaarallisen jätteen keräys toukokuussa Utajärven vaarallisen jätteen kiertävä keräys järjestetään lauantaina 16.5. Auto pysähtyy Ahmaksen, Sangin, Juorkunan ja Särkijärven kylätaajamissa. Tarkempi aikataulu ja ohjeet löytyy Lakeuden EKOn (jätepisteet) sekä Kempeleen Jätekuljetuksen (Lakeuden EKO) sivuilta.

Ohjeet asemilla käymiseen
Jäteasemalle saa jalkautua yhtä aikaa enintään viisi autokuntaa (max 10 hlö), odotathan tarvit-taessa omaa vuoroasi autossa! Älä asioi asemalla flunssaoireisena. Asioi vain tarvittaessa; jos mahdollista, säilytä pienet jäte-erät kotona. Lajittele tuotavat jätteet jo kotona mahdollisimman hyvin. Näin nopeutat toimintaa asemalla. Vältä maksamista käteisellä!

Lisätiedot:    Kempeleen Jätekuljetus Ky 08-562 0310  www.kempeleenjatekuljetus.fi Lakeuden EKO, Pihla Hasan 050-324 0963www.lakeudeneko.fi