Kirjaudu sisään Lakeuden EKO

Kirjaudu
sisään

Jaa sosiaalisessa mediassa:

Muhoksen jäteasema on auki lauantaisin lokakuussa (ei 31.10.)

HOX! Risu- ja haravointijätettä otetaan vastaan ympäri vuoden!
Vältä korona rajoitukset aiheuttavat ruuhkat ja mahdollisuuksien mukaan varastoi risuja- ja haravointijätettä ”sesonkiajan” yli kotonasi. Jäteasemat ja Kempeleen lajitteluasema ottavat vastaan haravointi- ja risujätettä aina aukioloaikojen puitteissa, ympäri vuoden.

Ekologista ajamista; kaikki jätteet kerralla!
Kerääthän kyytiin risujen lisäksi myös vaaralliset jätteet, esim: maalit, öljyt (myös tyhjät purkit!), akut, energiasäästölamput, SER -jäte (pattereilla/ akulla tai sähköllä toimivat koneet ja laitteet), esim: leivänpaahdin, kahvin-keitin, sähköhammasharja, kiharrin, valaisimet sekä rakennus- ja remonttijätteen, esim: isot huonekalut, muoviesineet, levyt, puutavara. Huomioithan mahdolliset määrärajoitukset ja maksut. Veloituksetta vastaan otetaan myös hyötyjätteet; metalliromu, lasipurkit ja -pullot, pakkausmuovi, paperi ja kartonki/pahvi.

Ohjeet asemilla käymiseen

Asioi vain tarvittaessa; jos mahdollista, säilytä pienet jäte-erät kotona. Lajittele tuotavat jätteet jo kotona mahdollisimman hyvin. Näin nopeutat toimintaa asemalla. Huolehdithan turvaväleistä ja odotat tarvittaessa omaa vuoroasi autossa! Älä asioi asemalla flunssaoireisena. Suosithan korttimaksua!

Lisätiedot: Kempeleen Jätekuljetus Ky 08-562 0310 www.kempeleenjatekuljetus.fi
Jäteaseman hoitaja: 044 -3542 134
Lakeuden EKO, Pihla Hasan 050-324 0963