Kirjaudu sisään Lakeuden EKO

Kirjaudu
sisään

Jaa sosiaalisessa mediassa:

Jätehuoltoviranomaisen kanssakäyminen muuttuu sähköiseen asiointipalveluun lomakkeiden sijasta. Sähköinen asiointipalvelu aukaistaan 7.12.2020. Asioin.fi korvaa lomakkeiden käytön ilmoituksien ja anomuksien tekemiseen ja muun palautteen antamiseen. Sähköiseen palveluun kirjaudutaan Lakeuden EKOn sivujen kautta; ”oranssista lehdestä – kirjaudu sisään”.

Lietteen omatoiminen peltolevitys ilmoitetaan toistaiseksi sähköisessä palvelussa ”yhteydenotto” tapahtumalla, ennen oman valintaruudun käyttöönottoa.

Jos sähköinen asiointi ei jostain syystä ole mahdollista on kuntien infopisteissä myös jatkossakin lomakkeiden täyttäminen.

Suomi.fi tunnistautuminen

Palveluun mennään vahvan tunnistautumisen kautta (Suomi.fi kansalaissovellus). Palvelussa voi asioida myös toisen henkilön puolesta. Nopeutat viranomaisten kanssa kanssakäymistä, kun saat tiedotteista ja päätöksistä tiedon suoraan sähköpostiisi. Sähköisen asioinnin voi laittaa päälle Suomi.fi sovelluksen ”viestit” välilehdellä. Suomi.fi mobiilisovelluksen avulla saat tiedot suoraan matkapuhelimeesi. Sovelluksen voit ladata Google Play tai App Store -sovelluskaupasta.