Kirjaudu sisään Lakeuden EKO

Kirjaudu
sisään

Jaa sosiaalisessa mediassa:

Lokakuussa Tyrnävän jäteasema on avoinna haravointijätteiden ja risujen vastaanottamiseksi myös maanantaisin.

Ohjeet asemilla käymiseen Asioi vain tarvittaessa; jos mahdollista, säilytä pienet jäte-erät kotona. Lajittele tuotavat jätteet jo kotona mahdollisimman hyvin. Näin nopeutat toimintaa asemalla. Huolehdithan turvaväleistä ja odotat tarvittaessa omaa vuoroasi autossa! Älä asioi asemalla flunssaoireisena. Suosithan korttimaksua!

.

HOX! Risu- ja haravointijätettä otetaan vastaan ympäri vuoden!
Vältä korona rajoitukset aiheuttavat ruuhkat ja mahdollisuuksien mukaan varastoi risuja- ja haravointijätettä ”sesonkiajan” yli kotonasi. Jäteasemat ja Kempeleen lajitteluasema ottavat vastaan haravointi- ja risujätettä aina aukioloaikojen puitteissa, ympäri vuoden.

Haravointijätettä ja risuja voi käyttää hyödyksi myös siilien talvipesän rankentamisessa! Naapureiden kanssa voi myös vuokrata oksasilppurin ja saada haketta pensaille. Kompostoimalla puutarhajätteet teet loistavan ”matotehtaan” ja tuotat lisäksi ravintorikasta multaa.

Ekologista ajamista; kaikki jätteet kerralla!
Kerääthän kyytiin risujen lisäksi myös vaaralliset jätteet, esim. maalit, öljyt (myös tyhjät purkit!), akut, energiasäästölamput, SER -jäte (pattereilla/ akulla tai sähköllä toimivat koneet ja laitteet), esim. leivänpaahdin, kahvinkeitin, sähköhammasharja, kiharrin, valaisimet sekä rakennus- ja remonttijätteen, esim. isot huonekalut, muoviesineet, levyt, puutavara. Huomioithan mahdolliset määrärajoitukset ja maksut. Veloituksetta vastaan otetaan myös hyötyjätteet; metalliromu, lasi-purkit ja -pullot, pakkausmuovi, paperi ja kartonki/pahvi. (vain to aukioloaikana!)

Lisätiedot: Kempeleen Jätekuljetus Ky 08-562 0310 www.kempeleenjatekuljetus.fi
Jäteaseman hoitaja: 044 -3542 134
Lakeuden EKO, Pihla Hasan 050-324 0963 www.lakeudeneko.fi